Трудящі мистецтва, що готові колективно займатися самозахистом (усвідомлюємо парадокс), зможуть вступити до Ініціативи за таких умов:

 

-згода з Маніфестом (https://istmkyiv.wordpress.com/statement/)

-заява свого наміру долучитися до ІСТМ (istm.kyiv@gmail.com)

-наявність рекомендації 2х членів ІСТМ або аргументації свого наміру долучитися до ІСТМ

 

Членство у ІСТМ не може бути формальним.

 

Участь у роботі ІСТМ відбирає багато часу, це – не надто зручна ініціатива, оскільки вона мало що дає і ставить своїх учасників у конфліктні ситуації. Іншими словами, ІСТМ не захищає робоче місце (умовно – можливість брати участь у виставках), вона його віднімає, пропонуючи, наприклад, бойкот. Дискусія між членами ІСТМ в основному відбувається у електронному листувані та на періодичних зустрічах.

 

Обов’язковою умовою членства в ІСТМ є участь у листуванні: проявлення власної позиції (щонайменше згоди/незгоди) стовно дій, ініціатив, висловлювань групи.

1 comment
  1. Михаил Рашковецкий said:

    Поздновато спохватились. Кроме того, этот призыв вступает в противоречие с не изменившимся положением Манифеста: “На сьогоднішній день склад ICТМ є фіксованим. Група стане відкритою після публічно презентованих результатів дослідження”. Кроме того, требование двух рекомендаций не гармонирует с заявлением о неформальности группы.

Leave a comment